Solarite contact
Wij staan voor
je klaar!
Of kijk in onze kennisbank
Doe hier de gratis dakscan

We do it right!

De klant is koning, daarom hecht Solarite veel waarde aan het beantwoorden van al je vragen. Stel je vraag gerust, onze klantenservice staat met een glimlach voor je klaar om die te beantwoorden.

Wil je liever zelf op onderzoek uit? Neem dan een kijkje in onze kennisbank.

Klantenservice

Openingstijden
ma t/m vr 10:00 tot 16:00 uur

Solarite B.V.
KvK 87977273

Post adres
Milton Friedmanweg 15
1689 ZZ Zwaag

Vestigingsadres Zwaag
Milton Friedmanweg 15
1689 ZZ Zwaag 

Vestigingsadres Groningen
Verlengde Bremenweg 8
9723 JV Groningen

Solarite zonnepanelen
Dat is voor elk huishouden verschillend. Omdat we bij Solarite ook in maatwerk geloven, raden we aan om je gegevens achter te laten. Binnen 24 uur nemen we contact met je op, zodat we samen een prijsplan op maat kunnen maken.
Onze zonnepanelen hebben in principe geen onderhoud nodig. Het enige wat nodig is, is een periodieke check van de volledige installatie. Als de zonnepanelen eenmaal op het dak liggen, hoeft er daarna niets meer aan te gebeuren.
Ja, alle daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Welke het beste bij jouw woning passen, rekenen we graag voor je uit. Laat je gegevens achter of neem direct contact met ons op.
We hebben geen showroom waar je de zonnepanelen vooraf kunt bekijken. Wel werken we met een aantal merken en typen zonnepanelen. Als je vooraf informatie wil, dan laten we via de telefoon weten welk merk en type het beste bij je woning past. Zo kun je het opzoeken op internet en het rustig op je gemak bekijken.
We bieden onze klanten vele voordelen. Om er een paar te noemen: je bespaart op de maandlasten, je gaat duurzame energie verbruiken en je wordt geholpen door de beste specialisten in de zonnepanelenbranche. Welke voor jou er bovenuit stijgt, kom je snel achter als je je gegevens achterlaat. Binnen 24 uur neemt een adviseur van Solarite telefonisch contact met je op.
We werken met onze eigen mensen en houden korte lijnen met onze leveranciers. Er zitten dus geen overbodige schakels in het proces van het product naar de klant. Dat levert prijsvoordeel op, wat we doorberekenen aan onze klanten.
Voorlopig leveren we nog alleen aan Nederlandse consumenten. Als dit in de toekomst verandert, zullen we dat aangeven op onze website.

Kennisbank

Zit jouw vraag hier niet tussen?

Mail dan gerust of neem telefonisch contact op met een klantenservice medewerker tijdens openingstijden.

Solarite zonnepanelen
Doe hier de gratis dakscan
persoonlijk advies op maat
Solarite
Dakscan Stap 2