zonnepanelen blog

Wat zijn de beste merken zonnepanelen?

Lees het in de Solarblog
Doe hier de gratis dakscan
beste merken zonnepanelen

Inhoud

Bent u er klaar voor om te investeren in zonnepanelen? Gefeliciteerd! Dit is de eerste stap richting een fijner en duurzamer wonen. Maar als u deze stap heeft gezet, moeten er nog keuzes gemaakt worden, bijvoorbeeld het merk en de materialen. Wat zijn momenteel de beste merken zonnepanelen bij Solarite? Daar kunnen we u bij helpen. We leggen u uit wat de belangrijkste factoren zijn bij het kiezen van de beste merken zonnepanelen, welke merken er op dit moment uitspringen.

Het maken van de juiste keuze

Het kiezen van de juiste zonnepanelen kan als onbegonnen werk voelen.  Er zijn namelijk diverse factoren waar u rekening mee dient te houden. Denk hierbij aan de efficiëntie en kwaliteit van de zonnepanelen merken; wat vindt u hierin belangrijk en wat past binnen uw plaatje?  De kosten en garanties spelen ook een grote rol. Het moet natuurlijk binnen uw budget vallen de garantievoorwaarden moeten redelijk zijn zodat u zo min mogelijk risico loopt op financiële schade. Ook het type paneel is belangrijk; elk type paneel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk om te onderzoeken welk type paneel het beste bij uw situatie past en of het daarbij waardevol is om een slimme meter te nemen. Door de relevantie van deze verschillende factoren tegen elkaar af te wegen, kunt u een keuze maken uit de beste merken zonnepanelen voor uw woning. Hierbij kan Solarite u het beste adviseren.

Zonnepanelen merken: Hyundai

Allereerst, de Hyuandai. Hyundai is een bekend automerk, maar het bedrijf produceert ook zonnepanelen. De zonnepanelen van Hyundai hebben een goede reputatie op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf biedt ook een garantie van 25 jaar op zijn zonnepanelen, wat langer is dan de meeste andere fabrikanten. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van zonnepanelen van Hyundai, is het echter wel belangrijk om uw opties te vergelijken en de prestaties, garanties en prijzen van verschillende zonnepanelen merken te onderzoeken voordat u een beslissing neemt. Hierbij kan Solarite u ook helpen.

Merken zonnepanelen: JA Solar

In de afgelopen jaren is JA Solar een bekend gezicht geworden op het gebied van zonnepanelen. Het bedrijf produceert een breed scala aan zonnepanelen, waaronder monokristallijne, polykristallijne en zogenaamde “perc” (Passivated Emitter and Rear Cell) panelen. De klanttevredenheid en bij deze merken zonnepanelen is over het algemeen goed, en hetzelfde geldt voor de kwaliteit. Het bedrijf gebruikt geavanceerde productietechnologieën en strikte kwaliteitscontrole-procedures om de zonnepanelen van hoge kwaliteit te produceren. Zo verzekeren ze het leveren van goede prestaties leveren, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Bovendien biedt JA Solar een vermogensgarantie van 25 jaar. Daarnaast zijn de zonnepanelen van JA Solar zelfreinigend, wat betekent dat u vrij weinig hoeft te besteden aan het onderhouden van uw zonnepanelen.

Goede merken zonnepanelen: Jinko Solar

De Jinko Solar is een merk met een sterke aanwezigheid op de internationale markt voor zonnepanelen. De panelen van Jinko maken gebruik van N-type TOPCon-technologie ontwikkeld door Jinko Solar. Ze bieden ongeveer 5% tot 6% meer efficiëntie dan mono PERC en ongeveer 3% tot 4% meer energieopwekking. De Jinko Solar is dus een zeer efficiënte optie als we kijken naar het rijtje beste merken zonnepanelen. De Jinko Solar biedt, net als de bovengenoemde merken, een vermogensgarantie van maar liefst 25 jaar.

Kwaliteit zonnepanelen merken: Phono Solar

Tenslotte zijn er de zonnepanelen van Phono Solar. Dit is een in China gevestigde fabrikant van zonnepanelen die ook een breed scala aan zonnepanelen aanbiedt. De efficiëntie van de zonnepanelen van Phono Solar is ook indrukwekkend. Het bedrijf produceert panelen met een efficiëntie tot 21,8%, wat vergelijkbaar is met de efficiëntie van andere toonaangevende zonnepaneel fabrikanten. De zonnepanelen merken bestaan uit hoogwaardig materiaal, waardoor de zonnepanelen ook een hoog rendement opleveren, zelfs in lagere lichtomstandigheden. Ook de Phono Solar biedt een garantie van 10 jaar op zijn producten en een vermogensgarantie van 25 jaar, wat betekent dat het bedrijf belooft dat de zonnepanelen gedurende 25 jaar minstens 80% van hun oorspronkelijke vermogen zullen behouden.

Welke merken zonnepanelen zijn dus het beste?

Er zijn dus verschillende merken zonnepanelen die als de beste worden beschouwd, waaronder Hyundai, JA Solar, Jinko Solar en Phono Solar. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, zoals hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en lange garanties. Het kiezen van de juiste zonnepanelen voor uw huis hangt af van verschillende factoren en vereist zorgvuldige overweging. Het is belangrijk om uw opties te vergelijken en te onderzoeken welke merken het beste passen bij uw budget, energiebehoeften en persoonlijke voorkeuren. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de beste zonnepanelen voor uw woning, kunt u altijd contact opnemen met Solarite voor advies en ondersteuning.

Solarite zonnepanelen
Doe hier de gratis dakscan
Solarite
Dakscan Stap 2